Koog aan de Zaan, Simone Sabel

 
Weverakker 3, 1541 VN, Koog aan de Zaan
Tel: 06 50551952
e-mail: simone@sabelsupport.nl

LAST van PERFECTIONISME?
Zet er een punt achter.

Mijn arbeidzame leven speelde zich voornamelijk af in het onderwijs.
Jarenlang heb ik lesgegeven en docenten begeleid in het MBO. Een paar jaar heb ik gewerkt in de jeugdhulpverlening.
Die ervaring kon ik goed gebruiken in het mbo-onderwijs. Inmiddels ben ik met pensioen. Het begeleiden van mensen die LAST hebben van perfectionistisch gedrag vind ik zo inspirerend, dat ik daar graag mee door wil gaan.

Waarom is dit zo inspirerend? De methodiek is zo effectief, na een paar bijeenkomsten zie je al effect.  Gemiddeld zijn zeven gesprekken voldoende. De coachees krijgen weer zelfvertrouwen, vinden zichzelf weer de moeite waard, gaan weer ontspannen leven.

Deze coaching doe ik vanuit mijn eigen praktijk SabelSupport in Koog aan de Zaan

Inmiddels hebben de OCP1-coaches zich verenigd. De Vereniging van Perfectionisme Coaches is in februari 2024 opgericht (NVPC). Van deze vereniging ben ik nu voorzitter.

Mijn kennis en ervaring zit in het onderwijs, jeugdhulpverlening en de zorg. Inmiddels heb ik ook mensen uit heel andere beroepen, zoals controllers, kwaliteits- en beleidsmedewerkers en mensen uit de ICT-wereld, begeleid.

Perfectionistisch gedrag vind je overal. Kijk op de site naar de kenmerken. https://perfectionismecoaching.com. Denk je jezelf erin te herkennen, schroom niet en maak een vrijblijvende afspraak.
Weet dat er mensen zijn die van één onderdeel veel last hebben tot mensen die van alle tien onderdelen hinder ondervinden.

Eens heb je de knop ingedrukt: ‘Ik ben niet goed genoeg.’  Met deze methodiek van coachen heb je de reset-knop gevonden.

Je kunt bij mij terecht. Bel of mail en ik zal je z.s.m. antwoord geven. Ik woon in een rustige wijk, parkeergelegenheid in overvloed. Daarnaast ben ik goed bereikbaar met OV.

1 OCP staat voor Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme. Ik hanteer graag de toevoeging van mensen die LAST hebben van perfectionistisch gedrag. Je bent geen perfectionist, maar je hebt last van het gedrag.

 

Simone de Boer – Sabel

SabelSupport | Weverakker 3, 1541 VN 3 Koog aan de Zaan

simone@sabelsupport.nl | 06 50 55 1952