Eindhoven, Peter Adams (1967)

Adres: High Tech Campus 96, 5656 AG Eindhoven (Noord-Brabant)

Tel: 06-20038963
E-mail: peter.adams@tmc.nl
Website: www.hetperfectepraatje.nl (under construction)

Wie is het?

Ik ben van origine een techneut en heb Werktuigbouwkunde gestudeerd. Na mijn HTS-studie altijd werkzaam geweest in de maakindustrie in de High Tech regio Eindhoven. Nu als Ontwikkelingsgerichte coach en mentor werkzaam bij TMC. Naast mijn coaching wordt ik ook als consultant of trainer ingehuurd door diverse bedrijven.

 

 

In 2019 heb ik de coachopleiding bij Rudy Vandamme gevolgd en mag ik mijzelf ontwikkelingsgerichte coach noemen. In 2021 heb ik de OCP-opleiding gevolgd bij Marcel Hendrickx. Als “verplicht” onderdeel van deze opleiding ben ik zelf aan de slag gegaan met mijn Perfectionisme en heb ik er heel veel aan gehad. Nu ik zelf met coachees aan de slag ben gegaan zie ik steeds een mooie ontwikkeling bij de collega’s die ik coach maar ook bij de mensen buiten TMC. Ik richt me vooral op mensen die werkzaam zijn in de technische High Tech industrie. Schroom niet als je niet direct in deze doelgroep valt want OCP werkt natuurlijk ook voor niet-techneuten. Ik wil me verder ook richten op de Engelstalige versie van de OCP-methodiek maar dat staat anno 2021 nog in de kinderschoenen.

Ook wil me inzetten om mijn Groter Geheel van de Perfectionisme coaching in Nederland verder mee uit te bouwen omdat ik zie dat er nog zoveel mensen positief effect zullen hebben van deze bijzondere methode.

 

 

 

HIGH TECH CAMPUS 96 | NL-5656 AG EINDHOVEN

T. | TMC-EMPLOYENEURSHIP.COM