Vught, Maureen Bolwerk

Naam: Maureen Bolwerk

Adres: Fort Isabella, Reutsedijk 9, Vught

Tel: 06-57838720

E-mail: info@bolwerkvanhetleven.nl

Website: www.bolwerkvanhetleven.nl

Ik heb een passie voor groei van mensen en organisaties. In mijn (team-)coaching en HR-advisering staat ‘communicatie van binnen naar buiten’ centraal, want als je vertelt wat je bezighoudt en wat je waarden zijn ontstaat er meer vertrouwen en verbinding met elkaar.

Het decor van mijn coachsessies is veelal de natuur, waar je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Wandelen in een natuurlijke omgeving zet je hersenen in een andere mindset waarbij creatief denken wordt gestimuleerd. Je zal merken dat je je meer openstelt voor zelfreflectie.

Naast mijn opleiding Toegepaste Psychologie heb ik verschillende coachopleidingen gevolgd: Loopbaanontwikkeling en -coaching, Methodische werkbegeleiding, Leefstijlcoaching, Wandelcoaching en Perfectionismecoaching. Ook heb ik verschillende trainingen gevolgd met specifieke coachtechnieken.

Mijn HR achtergrond en opleiding Strategic management in HRM, zie ik als toegevoegde waarde in mijn coaching omdat ik goed bekend ben met personeelsbeleid, organisatiedynamiek en medewerkerstevredenheid. Ik heb veel ervaring met het opsporen en analyseren van personele problemen en kansen. Ik spar met directie en/of HR over personele vraagstukken en lever graag een bijdrage aan het vergroten van bijvoorbeeld de bevlogenheid en werktevredenheid van medewerkers. Ik neem een bemiddelende rol in bij conflictsituaties waarbij ik zowel werkgevers- als werknemersbelang bewaak.

Ik houd ervan om me te ontspannen door me in te spannen op het hockeyveld, de tennisbaan en als sportinstructeur groepslessen in de sportschool te geven. Daarnaast vind ik het heerlijk om een lange wandeling met onze hond te maken. Gezellig met mijn man en drie kinderen een film kijken. En in de winter ga ik graag skiën.